2016-02-02 09:25:38• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Szűz - Legyen nyitott a megújulásra

Napi horoszkóp február 2-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Az Uránusz kedvezőtlen fényszögben van a Merkúrral: a gyorsan pergő események miatt a szokottnál feszültebbé válik. Csak akkor utazzon, ha nagyon muszáj, mert könnyen balesetet szenvedhet.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Az Uránusz és a Merkúr fényszöge feszültséget jelez. Tegye félre a fontosabb döntéseket, amíg nyugodtabb és józanabb nem lesz. Kerülje el a tekintélyelvű fellépést, még akkor is, ha biztos a dolgában.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Merkúr és az Uránusz kapcsolata hajlamossá teszi az idegeskedésre és az elhamarkodott cselekvésre. Ez sajnos balesetekhez vezethet, ha nem vigyáz.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold a Nyilas jegyében áll. Életritmusa most nagyon gyors, a mindennapjai izgalmakkal teliek, ami szellemi vagy idegi kimerüléshez vezethet, különösen, ha nem tudja kezében tartani az irányítást.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Igyekezzen nyugodt és rugalmas maradni, figyeljen oda a helyes táplálkozásra, és egyszerre csak egy dologgal foglalkozzon. Ez az időszak nem alkalmas a tárgyalásokra vagy a jövőjét érintő fontos döntések meghozatalára.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A felfedezések és változtatások izgalmas korszaka lehet a mostani – legyen nyitott a megújulásra, és élvezze ki a helyzetet! Nem alkalmas azonban ez az időszak az utazásra, sem hivatalos, sem üdülési célból, menet közben ugyanis túl sok váratlan és zavaró dolog fordulhat elő.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Úgy érzi, nem tudja elviselni egy megállapodott kapcsolat unalmát és monotóniáját, ezért hajszolni kezdi a szabadságot és az izgalmakat. Vagy a kapcsolatán kívül próbálja meg kielégíteni ezt a vágyát, vagy a kapcsolatát próbálja megújítani és új mederbe terelni.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Ez az időszak figyelemreméltó anyagi szerencsét és sikert hozhat, de vigyázat, veszteséget is generálhat! Ha sok energiát fektetett egy romantikus kapcsolatba, annak most learathatja a gyümölcsét.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Annyi új ötlete támad, hogy alig tudja, mihez kezdjen velük. Most csak jegyezze fel mindegyiket, és dolgozza ki őket később. Új emberek fognak belépni életébe, akik teljesen mások, mint az ismerősei – így a kapcsolatuk is eltérő lesz a korábbiaktól.

Bak: XII. 22. - I. 19.
A párjával rendkívül nagy szabadságot biztosítanak egymásnak, ám mégis, talán pont ezért, sikerül fenntartaniuk az izgalommal teli „bizsergést”. Ha ezt sikerül megőrizniük, hosszú életű lehet a viszonyuk.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Most szívesen próbál ki új dolgokat, ismerkedik új emberekkel, keres fel új helyeket, csupa olyan dologra vágyik, ami kizökkenti a megszokott kerékvágásból. Gondolja végig, milyen kapcsolatokra van szüksége valójában!

Halak: II. 19. - III. 20.
A szabadság és az izgalmak hozzák leginkább lázba, – ha meglévő kapcsolatából ezek hiányoznak, akkor itt az ideje a változtatásnak. Ha még egyedülálló, most egy új kapcsolat is elkezdődhet...

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: